CrossFit Fundamentals – SQM Gym

CrossFit Fundamentals

CrossFit Fundamentals 

De CrossFit Fundamental course is een les van 1 uur waarbij we je de foundational movements van CrossFit aanleren. We gaan in op de squat, de press en de hinge. Tegelijkertijd word je geïntroduceerd met de cultuur, methodologie en manier van werken binnen CrossFit.

Aan het eind van de Fundamentals les staat een korte workout gepland. Op die manier maak je kennis met de typische CrossFit style van trainen, en kan je de bewegingen direct in de praktijk brengen.

Nadat je de je Fundamental course hebt bijgewoond, ben je klaar voor je eerste reguliere CrossFit training bij SQM CrossFit!  Zo zorgen we ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier aan deze lessen mee kunt doen.

We bieden de CrossFit Fundamentals les twee keer per maand aan op donderdag om 17:00.