Challenges – SQM Gym

Coordination Challenge

Superleuk dat je meedoet aan de Coordination Challenge! Bij deze challenge word je uitgedaagd om nieuwe bewegingen aan te leren. Deze coördinatieve oefeningen zorgen voor sterkere connecties tussen je brein en je spieren. Hoe beter deze connecties worden, hoe groter je leervermogen. Ideaal om tussen het thuiswerken door te doen, en je brein zo een boost te geven. Dubbel winnen: tijdens deze challenge stof je ook je dansskills af.. Zodat je ready bent als de clubs straks weer opengaan 😉

Hoe gaat deze challenge in z’n werk? In drie video’s doet Fharid beweegpatronen voor die jij vervolgens gaat nadoen. Dat klinkt misschien makkelijk.. Maar deze moves gaan gegarandeerd voor brainfarts zorgen.

Daag je brein uit, master alle moves uit de drie video’s, en wie weet win jij drie personal training sessies van Farid! Laat je ons weten of het je is gelukt?

COLD THERAPY

Check de introductie video hiernaast van onze cold water expert Joey.

Probeer de oefeningen, in de video’s hieronder, om de dag te doen en werk zo aan het hebben van controle over je mind en ademhaling.

Zo ga je straks op je gemakje met ons mee de Schinkel in om het einde van de lockdown te vieren! 

Ps. Ondanks het lente gevoel blijft het water van de Schinkel nog heel lang koud 😉

SCAVENGER HUNT

We hebben een mooie hardlooproute voor je uitgestippeld rondom onze gym.

Hoe werkt het? Je scant de eerste QR code die bij de CrossFit box hangt op adres Havenstraat 4. De oefeningen die je moet doen worden door onze trainers in een video uitgelegd en daar krijg je meteen een tip over de volgende plek waar je een nieuwe QR code kan vinden. In totaal zijn er 5  QR codes waar je oefeningen moet doen.

Over de inhoud van de work-outs kunnen we niks verklappen, behalve dat we beloven dat dit een zeer pittig rondje rennen gaat ronden.