Ons team – SQM Gym

TRAIN LIKE AN ATHLETE WIN LIKE A CHAMP

Ons Team

Jan Willem

Gym owner

Jan Willem overziet de dagelijkse operatie van de gym en werkt samen met het team van hoofdtrainers om elke dag de kwaliteit van ons lesaanbod aantrekkelijk en onderscheidend te maken voor onze leden.

Marvin Wolff

Trainer

Marvin, een kickbokser en MMA vechter pur sang. Al 20 jaar ringervaring en al heel lang coach. Een groot vechters hart en daarnaast een gezellige, vrolijke topper die beheerst oefeningen uitlegt maar verwacht no mercy aan het eind.

Reggy Deekman

Trainer

De man met de soepele moves. Reggy is afgestudeerd danser met veel danservaring en kan je veel bijbrengen over functioneel trainen. In zijn trainingen maak je kennis met de gezelligheid die deze champ te bieden heeft.

Paddy Laros

Trainer

Paddy is de trainer die snapt waarom je traint. Techniek, hard werken en het plezier van bewegen. Je ontdekt het vanzelf. Deze kickbokser voelt feilloos aan waar jij voor komt!

Tommy

Trainer

Tomas is al sinds de start van Squaremeters betrokken bij het team. Tomas is een echte (enter)trainer die naast zijn huidige functie in de b2b tak van Squaremeters ook regelmatig road en impact lessen geeft.

Gino Da Fonseca

Hoofdtrainer boksen

Onze eigen heavy weight champ! Met zijn ervaring als professioneel bokser, laat Gino jou alle hoeken zien. Nee… niet zo… hoe je ze het beste uitvoert bedoelen we. Op de zak of in een techniek training. Boksen wordt het!

Alex Stafford

Trainer

Bij Alex weet je één ding zeker: hij helpt je aan meer spierkracht. Heel subtiel of juist niet. Elke spier wordt in de Circuit trainingen meegenomen en Alex legt exact uit welke uitvoering die van je verwacht. Een rolmodel als trainer die zijn stempel op jouw spierpijn drukt.

Cally Yang

Hoofdtrainer Roadwork

Cally… Daar is een hoop over te vertellen. Ja, ruim 42km… Geroeid! Sowieso een liefhebber van marathons, eindigde in 2019 in de top 200 snelste lopers van Nederland. Zijn workouts op gebied van Impact en Road, hebben dus ook daadwerkelijk Impact. Niet voor niets noemen we ‘m ook wel Burning Call(or)y.

Linda Oplaat

Trainer

Over Linda praat half Amsterdam minstens een week! Met haar uitdagende workouts helpt de spierpijn je altijd weer herinneren aan de progressie die je bij haar boekt!

Thijs Boon

Mede eigenaar

Thijs Boon is mede oprichter en eigenaar van SQM Gym. Hij houdt zich samen met Jan Willem bezig met het zakelijke aspect van het bedrijf en is zelf een enthousiast kickbokser.

Narel Reijngoud

Allround

Allround kampioen op het gebied van... Allround zijn. Narel doet trainingen, is gastvrouw én het brein achter de bar (+ lekkers). Heeft iemand haar ooit wel eens niet zien lachen?

Roland Goedhart

Trainer

Beer van een kerel en ervaring als ringvechter. Laat je maar wat graag zien wat ie kan, met begeleiding gedurende technieklessen. Het wordt zwaar, maar bij Roland weet je wel zeker: het komt uit een goed hart.

Sidney Lawoasal

Trainer

Sidney is je beste vriend op de woensdagmiddag. Rond lunchtijd trakteert deze man met smaak op de lekkerste en meest verrassende combinaties. Met bokshandschoenen en op de zak wel te verstaan. Reserveer maar vast!

Sebastiaan Pagano

Trainer

Sebastiaan weet wat nodig is om te presteren als sporter. Mobility! Soepele spieren presteren beter!

Giovanni Rijkaard

Trainer

Giovanni is een talentvol profbokser die workouts produceert die niemand mag missen. Deze machine vraag je niet hoe vaak per week, maar hoe vaak per dag die traint.

Yannick Lubbe

Trainer

Zijn passie voor sport bracht Floris Jan een topfit lichaam. Inmiddels weet hij zoveel dat het bijna strafbaar werd om geen trainingen te draaien. En zie hier: een circuit intense kanjer voor jou!

Charlotte Kruls

Trainer

Charlotte heeft enorm impact op jouw workouts. Specialist van de circuits en lower body trainingen. Deze laatste discipline deelt zij expliciet met vrouwelijke leden. Bofkonten.

Dimangio

Trainer

De trainer met high kicks uit het hoge Noorden. Iedere maandag laat ie maar wat graag zien wat dat betekent! Profiteer wederom van een kanjer bij SQM Gym!
Huisregels