Ons team – SQM Gym

TRAIN LIKE AN ATHLETE WIN LIKE A CHAMP

Ons Team

Thijs Boon

Eigenaar

Thijs Boon is mede oprichter en eigenaar van SQM Gym. Hij houdt zich samen met Jan Willem bezig met het zakelijke aspect van het bedrijf en is zelf een enthousiast kickbokser.

Jan Willem

Eigenaar

Jan Willem overziet de dagelijkse operatie van de gym en werkt samen met het team van hoofdtrainers om elke dag de kwaliteit van ons lesaanbod aantrekkelijk en onderscheidend te maken voor onze leden.

Cally Yang

Hoofdtrainer Roadwork

Cally… Daar is een hoop over te vertellen. Ja, ruim 42km… Geroeid! Sowieso een liefhebber van marathons, eindigde in 2019 in de top 200 snelste lopers van Nederland. Zijn workouts op gebied van Impact en Road, hebben dus ook daadwerkelijk Impact. Niet voor niets noemen we ‘m ook wel Burning Call(or)y.

Roland Goedhart

Trainer

Beer van een kerel en ervaring als ringvechter. Laat je maar wat graag zien wat ie kan, met begeleiding gedurende technieklessen. Het wordt zwaar, maar bij Roland weet je wel zeker: het komt uit een goed hart.

Marvin Wolff

Trainer

Marvin, een kickbokser en MMA vechter pur sang. Hij heeft al 20 jaar ringervaring en is daarnaast personal trainer en coach. Een groot vechters hart en daarnaast een gezellige, vrolijke topper die ook met veel plezier al onze kids lessen geeft.

Reggy Deekman

Trainer

De man met de soepele moves. Reggy is afgestudeerd danser met veel danservaring en kan je veel bijbrengen over functioneel trainen. In zijn trainingen maak je kennis met de gezelligheid die deze champ te bieden heeft.

Narel Reijngoud

Allround

Allround kampioen op het gebied van... Allround zijn. Narel geeft naast haar PT trainingen, ook de Ladies Strength en Circuit traingen op de donderdagochtend. Heeft iemand haar ooit wel eens niet zien lachen?

Paddy Laros

Trainer

Paddy is de trainer die snapt waarom je traint. Techniek, hard werken en het plezier van bewegen. Je ontdekt het vanzelf. Deze kickbokser voelt feilloos aan waar jij voor komt!
Huisregels