(Kick)Boksen – SQM Gym

(Kick)Boksen

De bokslessen en kickbokslessen van SQM Gym focussen zich op techniek, strategie en stijl. Deze zijn door onze trainers vertaald naar groepslessen waarmee je echt goed leert (kick)boksen en het er ook nog eens goed uitziet. Een aanrader om je zaktrainingen een extra impuls te geven. SQM Gym onderscheidt de volgende type Fight trainingen.

RINGWORK

Dit zijn smallgroup groepslessen van max 5 personen. Deelnemers krijgen in de boksring 30 minuten om boks- en kickboks combinaties bij de trainer op de pads te doen. De groepsgrootte levert veel persoonlijke aandacht van de trainer en helpt je snel beter te worden op gebied van boksen en/of kickboksen. Je bent zelf verantwoordelijk voor een warming up voordat de les begint. Deze les is geschikt voor ieder niveau.

OFFENCE

Een boksles of kickboks training waarbij de focus ligt op de basis van het boksen of kickboksen. Oefenen op de uitvoering van stoten en trappen, met simpele combinaties. Deze les is geschikt voor alle niveaus en een aanrader voor beginnende (kick)boksers die veel begeleiding en aandacht op de uitvoering wensen.

DEFENCE

Dit is een groepsles die verdieping geeft in techniek van boksen en kickboksen. Langere combinaties, blokken en ontwijken. Het tempo ligt vrij hoog bij deze training en trainer en deelnemers verwachten van elkaar een bepaald niveau. De les eindigt met verantwoord sparren voor wie dat wil. Deze les is niet geschikt voor beginners.