CrossFit – SQM Gym

SQM CrossFit

Bij SQM CrossFit staan de members die de community maken, en hun persoonlijke doelen, centraal. Onze coaches, uitgezocht op hun sterke empathische vermogen, staan klaar om je hierbij te helpen!

CrossFit is een combinatie van functional movement & fitness, weightlifting and gymnastics. Gedurende de trainingen worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier en met focus op goede techniek uitgevoerd.

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en dit uit zich in alles wat we doen. Vooral door het gewone ongewoon goed uit te voeren. Ook hechten wij veel waarde aan de techniek van bewegen en streven ernaar om je na elke les een beetje sterker en fitter te laten voelen. Normaliter zijn onze fundamentals lessen verplicht. Wij garanderen dat je sneller vooruitgang boekt als je de fundamentals series hebt gevolg. Echter, nu we op dit moment alleen outdoor workouts kunnen aanbieden hebben wij de programmering aangepast en kun je de lessen volgen zonder deerst e fundamentals te hebben gevolgd.

Bij SQM CrossFit zijn we constant op zoek naar groei en ontwikkeling en weten dat je dit bereikt door er ook veel plezier bij te hebben. SQM CrossFit is een sportclub voor iedereen die een uitdaging aan wil gaan, ongeacht zijn ervaring of achtergrond.