CrossFit – SQM Gym

SQM CrossFit

Bij SQM CrossFit staan de individuen die onze community maken en de persoonlijke doelen die ze willen bereiken centraal.

CrossFit is een combinatie van functional movement & fitness, weightlifting and gymnastics. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier en met focus op goede techniek uitgevoerd.

Bij SQM CrossFit staat kennis van het individu centraal en daar hebben we onze coaches, met een sterk empatisch vermogen, ook op uitgezocht.

Wij streven virtuositeit na door het gewone ongewoon goed uit te voeren.Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en dit uit zich in alles wat we doen. Ook hechten wij veel waarde aan de techniek van bewegen en streven ernaar om je na elke les een beetje sterker en fitter te laten voelen.

Bij SQM CrossFit zijn we constant op zoek naar groei en ontwikkeling en weten dat je dit bereikt door er ook veel plezier bij te hebben. SQM CrossFit is een sportclub voor iedereen die een uitdaging aan wil gaan ongeacht zijn ervaring of achtergrond.