FAQ – SQM Gym

FAQ

Lesaanbod

Bieden jullie ook lessen aan voor beginners?

Ja, SQM Gym is een gym die een breed aanbod aan lessen geeft voor zowel beginners als gevorderden. Voor beginners adviseren we de bags& combo les en de offence les.

Hoe kan ik een reservering maken voor een les?

Je kan een les reserveren via de SQM Gym app. De app kan je downloaden in de app store.

Wat voor lessen bieden jullie aan?

SQM Gym heeft een groot en gevarieerd lesaanbod dat zich focust op kickboksen, boksen, mobility, functional training en fitness.

Faciliteiten

Zijn er douches aanwezig?

SQM Gym biedt hoogwaardige douche faciliteiten. De kleedkamers zijn voorzien van alle gemakken om je na het sporten op te frissen.

Kan ik ook wat eten of drinken?

SQM Gym heeft een menu met verschillende gezonde snacks, gembershotjes en proteine shakes. Voor ieder wat wils om voor het sporten wat energie te krijgen maar ook na het sporten lekker bij te tanken.

Bekijk ons menu

Kan ik bokshandschoenen huren?

SQM Gym heeft een bokshandschoenen uitleenservice. Elke keer als je traint kan je schone bokshandschoenen gebruiken en na de les bij de bar weer afgeven. De handschoenen worden na elke les speciaal behandeld en bewaard in een ventilerende kast. Voor leden is dit gratis, voor non-leden zijn de kosten voor gebruik van deze service 2,50 les.

Lid worden

Hoe kan ik me inschrijven bij SQM?

Je kan je inschrijven via deze link;

Inschrijven bij SQM Gym

Wat voor type abonnementen bieden jullie aan?

We bieden verschillende soorten abonnementen. Hier is een overzicht zodat je kan bepalen wat het beste bij je past.

Abonnementen overzicht

Kan ik tussentijds opzeggen?

Bij SQM Gym kan je tussentijds opzeggen bij een maandelijks opzegbaar abonnement. Dit doe je door een mail te sturen naar opzegging@sqmgym.nl.  SQM Gym hanteert minimaal één kalendermaand opzegtermijn. Dus als je bijvoorbeeld op 4 april opzegt, loopt je abonnement door tot eind mei. Maar ook als je je abonnement opzegt op 28 april is eind mei de einddatum van je abonnement. Abonnementen waar kortingen op zijn gegeven zijn niet tussentijds op te zeggen.

Huisregels

Wat zijn de SQM Gym huisregels?

SQM Gym heeft een aantal huisregels geformuleerd die uitleggen hoe wij met elkaar omgaan in de gym maar ook daarbuiten. Dit is terug te vinden in de about sectie van deze site en onze huisregels worden ook in de gym gecommuniceerd.

Personal training

Bieden jullie ook PT (personal training)?

Ja, wij bieden op hoog niveau verschillende soorten personal training. Onze trainers hebben vaak jarenlang professioneel hun sport beoefend alvorens trainer te worden en brengen met ervaring en passie hun kennis over.

Wat voor Personal Training lessen kan ik bij SQM Gym boeken?

Kickboksen, boksen, cardio, fitness, mobility, running en bootcamp.

Hoe kan ik een Personal Training les bij SQM Gym boeken?

Dit kan je aanvragen via linda@sqmgym.nl of via de balie op de Veerstraat 73. Op basis van wat je wil bereiken aan persoonlijke fitness doelen komen we met een passend advies en trainer.

Praktische vragen

Hoe laat moet ik aanwezig zijn voordat de les begint?

Om spitsuur te voorkomen vragen we je 10 minuten voordat je les begint aanwezig te zijn. Het gebruik van de fitness is open en hier kan je altijd tijdens onze openingstijden gebruik van maken.

Tot hoe laat kan ik een reservering van een les afzeggen?

Een les afzeggen kan gebeuren maar we stellen het wel op prijs dat dit niet later dan 1 uur voor de les start wordt gemeld zodat we andere leden ook nog de kans kunnen geven om de les te volgen.

Cultuur

Hoe onderscheidt SQM Gym zich van andere gyms?

Wij willen onze kennis uit de kracht- en vechtsportwereld toegankelijk maken voor iedereen, elk niveau. Kwalitatief, persoonlijk en resultaatgericht maar altijd met een gezonde dosis plezier.

Kan je me meer vertellen over de SQM Gym cultuur?

De SQM Gym cultuur kenmerkt zich door het open karakter van onze trainers en organisatie. We zijn toegankelijk en inclusief en kennen veelal onze leden bij naam.  Ook vinden we het belangrijk om iets toe te voegen aan de buurt. Tijdens Corona lanceerden we bijvoorbeeld de SQM Gym buurthulp waarbij we onze diensten aanboden aan buurtbewoners.

Fitness

Bieden jullie ook fitness aan?

SQM Gym heeft een uitgebreid aanbod hoogwaardig fitness apparatuur en dit kan door alle leden altijd vrij worden gebruikt.

Kan ik op elke moment van de dag komen trainen?

Ja, SQM Gym heeft bewust lange openingstijden en onze leden zijn altijd welkom, elk moment van de dag. Dit is terug te vinden onderaan deze pagina.

Geven jullie ook begeleiding bij fitness?

Het is mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen bij fitness. We plannen dan eerst een persoonlijke intake om zo jouw persoonlijke doelen te bepalen. De intake is kosteloos. Aan personal training (1 op 1) zitten extra kosten verbonden.