IMPACT – SQM Gym

IMPACT

Dit is SQM2 Gym’s serie groepslessen dat zich focust op kracht, stabiliteit en blessurepreventie. Aan de hand van verschillende oefeningen werk je aan je core, conditie en kracht. De impact lessen zijn van ideale toegevoegde waarde op iedere discipline binnen de SQM2 Gym en zijn ook van zichzelf een prachtige basis van een fit en gezond bestaan.

Skills

SQM2 Gym’s performance training en uniek in Amsterdam Zuid. Skills richt zich op het verbeteren van boks- en kickboks skills met focus op explosiviteit, snelkracht en blessurepreventie. Soms ondersteund door fitnessapparatuur. No gloves needed!

Mobility

Met controle het lichaam vrij bewegen? Dát is SQM2 Gym’s Mobility. En dan ook nog eens een training die spieren op een nieuwe manier triggert, creëert, sterker, flexibel én gezonder maakt.

Circuittraining

SQM2 Gym’s mogelijkheid om fysieke kracht en uithoudingsvermogen te trainen. Geeft spieren en conditie een boost dankzij de ondersteuning van fitnessmateriaal. De circuit training is een full body workout waarbij fitnessapparatuur gebruikt kan worden maar ook oefeningen met eigen lichaamsgewicht onderdeel van de training zijn.

Special: Bij onze Lower Body training, een training speciaal voor dames, ligt de focus op booty & core gerelateerde spiergroepen.